Nederlands MediaNetwerk

Zanger Marco Borsato, die dit jaar zelf ook een kerstsingle uitbrengt getiteld Kerstmis, heeft in de Sky Radio-studio de eerste stem uitgebracht voor de Christmas Top 50. Hij stemde live in de studio op zijn favoriete kerstsong en hij koos voor I’ll Be Home For Christmas van Michael Bublé.

Marco Borsato: "Michael Bublé heeft een mooie warme stem en die past op de een of andere manier gewoon heel erg goed bij deze periode van het jaar.”

Vorig jaar stemden luisteraars van Sky Radio massaal op All I Want For Christmas van Mariah Carey. Wie er dit jaar op nummer 1 staat, blijft nog even een verrassing. De Sky Radio Christmas Top 50 wordt ieder jaar samengesteld aan de hand van de stemmen van de luisteraars van het station, die zich in december traditiegetrouw The Christmas Station mag noemen. Stemmen kan via Skyradio.nl en dit jaar maken luisteraars met het uitbrengen van hun stem, kans op één van de tien iPads.

Op 17 december wordt de lijst met de allerbeste kerstnummers uitgezonden van 14:00 tot en met 18:00 uur. Vanaf 18 december is er een podcast van de Christmas Top 50 te downloaden via Skyradio.nl. Voor liefhebbers is de lijst nogmaals op 24 december van 10.00 tot 14.00 uur en op Eerste Kerstdag tussen 14:00 en 17:00 uur te horen.

www.skyradio.nl

Weergaven: 56

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden