Nederlands MediaNetwerk

Mediastaffing: nieuwe dienstverlener voor payrolling in de media

Mediastaffing is een nieuwe en professionele dienstverlener voor payrolling in de media. Voortgekomen uit Mediastages, beschikt Mediastaffing over een breed netwerk van mediabedrijven, mediaopleiders en (oud)stagiairs.

“Vanuit onze professionele achtergrond en de jarenlange ervaring van Mediastages spelen we in op de behoefte aan flexibel personeel binnen de media”, aldus hoofd Mediastaffing, Jannerieke Hommenga. De nieuwe organisatie onderscheidt zich door kennis van de mediabranche te combineren met een scherpe prijsstelling. “Belangrijk is onze betrokkenheid bij zowel de opdrachtgever als de werknemer. We bieden dan ook alleen services aan opdrachtgevers waarbij goed werkgeverschap voorop staat.”

Door de inzet van een breed netwerk is Mediastaffing in staat meerwaarde te creëren voor haar klanten. Naast payrolling biedt Mediastaffing op verzoek gratis hulp bij werving. "Vanuit onze achtergrond wil Mediastaffing er graag voor zorgen dat afgestudeerden een plek op de arbeidsmarkt krijgen. Bij de werving kunnen wij onder andere oud stagiairs uit onze kweekvijver aanspreken. Dit zijn jonge mensen met veelal mediagerelateerde afstudeer profielen.”

Een voorbeeld van de filosofie van Mediastaffing is de bijdrage die wordt geleverd aan het het Jonge Honden Project van de Nationale Postcode Loterij (NPCL). In het Conceptlab van de NPCL krijgen jonge afgestudeerden de kans om onder begeleiding van de oude rotten in het vak degelijke werkervaring op te doen op het specialistische vakgebied van direct marketing.

Mediastaffing beschikt over het kwaliteitskeurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) en heeft zich onlangs aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). “Wij hebben er bewust voor gekozen om ons aan te sluiten bij de grootste branchevereniging voor uitzendorganisaties. Daarmee garanderen wij voor onze werknemers een goede solide CAO en voor onze klanten de kwaliteit die hoort bij het ABU lidmaatschap. Dit zorgt ervoor dat we onze missie ‘Payrolling met aandacht en betrokkenheid’ ook daadwerkelijk waar kunnen maken”, aldus Jannerieke Hommenga. 

www.mediastaffing.nl

Weergaven: 76

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden