Nederlands MediaNetwerk

Sp!ts heeft haar distributieovereenkomst met vervoersmaatschappij Connexxion uitgebreid. Met de extra distributie in de bussen van Connexxion vergroot Sp!ts haar bereik in drie streken in Nederland.

De nieuwe afspraken zijn een uitbreiding op de overeenkomst die Sp!ts reeds heeft met Connexxion. Op werkdagen zal Sp!ts nu ook verkrijgbaar zijn in de concessiegebieden Noord en Zuidwest Friesland, Noord Holland Noord en de Gooi- en Vechtstreek, naast de concessiegebieden Arnhem en Nijmegen, Amsterdam Meerlanden inclusief Schiphol, Almere, Stadsregio Eindhoven en Duin- en Bollenstreek, Leiden en Rijnstreek Midden Holland. Hierdoor kunnen nog eens circa 700.000 reizigers per week van deze service gebruik maken.

Marco Rine, commercieel directeur bij Connexxion, over de keuze voor Sp!ts: “De distributie van Sp!ts sluit aan bij de wensen van onze klanten. Hiermee bieden wij hen een positieve gratis dienst en gemak gedurende hun reis.”

Bart Mouter, manager marketing & channel development van Sp!ts: “De uitbreiding van onze overeenkomst met Connexxion zorgt voor een versterking van onze bereikspositie in én buiten de Randstad.”

Sp!ts wordt uitgegeven door BasisMedia en biedt 24 uur per dag het belangrijkste nieuws op het gebied van actualiteit, sport en entertainment. Sp!ts richt zich primair op reizigers in het openbaar vervoer die 's ochtends van huis naar werk of studie reizen. Sp!ts bereikt met haar krant dagelijks 1,6 miljoen lezers. Sp!ts is onderdeel van Telegraaf Media Nederland. 

www.spitsnieuws.nl

www.connexxion.nl
www.telegraafmedia.nl    

 

Weergaven: 40

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden