Nederlands MediaNetwerk

Mikro Gids, de compacte gids van de KRO, lanceert deze week een iPad-applicatie. Hiermee laat Mikro Gids zien dat ze naast haar succesvolle printmedium ook uitstekend geschikt is voor mobiele media.

De iPad-app van Mikro Gids bestaat uit een helder, functioneel overzicht van de televisieweek. Door de heldere navigatie is het makkelijk de televisiedata op de wensen en behoeften van de gebruiker af te stemmen. In één oogopslag krijgt de gebruiker een duidelijk overzicht van de programma’s, waarnaar men wil kijken.

Digitale mobiele platforms zoals een iPad lenen zich bij uitstek voor het vertalen van de kernkwaliteiten van Mikro Gids naar andere verschijningsvormen. Mikro Gids gidst al meer dan 35 jaar op een heldere, overzichtelijke en functionele manier door alle televisie programma’s in het unieke horizontale spoorboek. Bij de iPad-app zijn de kwaliteiten van Mikro Gids behouden. Mikro Gids verstevigt met deze iPad-applicatie haar unieke marktpositie en bereikt een nieuwe doelgroep.

De app van Mikro Gids is gratis te downloaden uit de App Store en is in opdracht van Mikro Gids ontwikkeld door Headline Interactive. Er wordt gewerkt aan een uitbreiding van de app in de toekomst. “We kijken naar interessante unieke content die we kunnen toevoegen in de toekomst”, zegt Barbara van der Veen, uitgever KRO. Mikro Gids heeft met deze eerste verschijning van de app de basis gelegd voor een verdere ontwikkeling van de app.

De iPad-app van Mikro Gids is sinds vandaag verkrijgbaar in de App Store.

www.programmabladenakn.nl

Weergaven: 172

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden