Nederlands MediaNetwerk

MobileMarketing.nl: “Meer dan 160 mobile bureaus in Nederland”

Elke maand publiceert nieuwsblog MobileMarketing.nl een update het mobile marketing bureau landschap en hun klanten in Nederland.  Uit de resultaten van deze maand blijkt dat er in Nederland momenteel meer dan 160 bureaus actief zijn op gebied  van ontwikkeling van mobile apps en mobile websites voor merken.

Richard Otto (initiatiefnemer van Mobile Marketing NL): “Hier zijn we alleen uitgegaan van de partijen die mobile websites en apps ontwikkelen voor derden .  Mobile bureaus gericht opbijvoorbeeld  mobiele SEO of eigen producties en  mobiele advertentienetwerkpartijen zijn hierin niet meegenomen. Ik verwacht dat het aantal mobiele partijen dan zelfs ver boven de 250 gaat uitkomen.  Dit grote aantal geeft goed aan hoe belangrijk onderdeel het mobiele kanaal is geworden en dat veel bedrijven het belang van mobile presence inzien.”

MobileMarketing.nl is een nieuwe blog geheel gericht op mobile marketing en -advertising. Op deze website zijn oa nieuws en cases over de laatste apps en mobile websites van merken te vinden. Daarnaast zijn er veel onderzoekcijfers en infographics over Mobile Marketing en het gebruik hiervan te vinden. Diverse specialisten uit het mobile marketing vakgebied zijn op dit blog actief, waaronder:  Babs van Gisbergen (Webads), Bart Zoetmulder (Veronica Uitgeverij), Marjolein Stromeier (Telegraaf),  Ronald de Groot (One Shoe mobile), Dave Kruizinga (Mobile Search Company), Richard Otto (Lumata),  Marc Veuger (Angry Bytes/ Two Screen), Ruben van Dijk (Icemobile) en Patrick Petersen (Atmost)

 

Over Mobile Marketing Nederland

De blog MobileMarketing.nl  is onderdeel van Mobile Marketing Nederland. Dit platform is breed actief in de Mobile Marketing & - Advertising branche en biedt oa Workshops, Mobile Marketing Advies, PR ondersteuning voor mobiele projecten en evenementen en doet onderzoek naar Mobile Marketing. 

Weergaven: 201

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden