Nederlands MediaNetwerk

Op 2 september is de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en San Marino live te zien bij Veronica. Als gloednieuwe aanvoerder van de FIFA-wereldranglijst treft Oranje uitgerekend het team dat laatste staat op de FIFA-lijst, San Marino. Het Nederlands elftal gaat in Eindhoven dan ook op jacht naar punten én veel doelpunten, om zo hun eerste plaats op de wereldranglijst en in de poule te verstevigen. Presentator Jan Joost van Gangelen ontvangt Marco van Basten en Ruud Gullit in de studio, waarmee hij de wedstrijd bespreekt. Hans Kraay jr. interviewt de Oranje-spelers langs de lijn. Nederland – San Marino is vanaf 19.50 uur live te zien.

Het Nederlands elftal staat na zes wedstrijden met de volle achttien punten bovenaan in groep E. San Marino behaalde in zeven kwalificatieduels nog geen enkel punt en wist eveneens geen enkel doelpunt te maken. Oranje gaat aanstaande vrijdag voor een ruime winst op San Marino. In de uitwedstrijd werd het eerder 5-0 in het voordeel van het Nederlands elftal. Arjen Robben, Nigel de Jong, Rafael van der Vaart en Ibrahim Afellay zijn wegens blessures niet inzetbaar voor het duel. Daarom heeft bondscoach Bert van Marwijk Stijn Schaars toegevoegd aan de Oranje-selectie. Ook heeft Van Marwijk contact gezocht met Theo Janssen, maar hij zou wegens knieklachten niet beschikbaar zijn.

Op 1 september brengt Veronica De Dag voor Oranje waarin de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en San Marino centraal staat. Johnny de Mol maakt zijn opwachting in deze uitzending van De Dag voor Oranje. Hij vangt de spelers op wanneer zij arriveren in het trainingskamp en spreekt onder andere met Wesley Sneijder, Dirk Kuyt, John Heitinga en Klaas Jan Huntelaar. Hans Kraay jr. spreekt openhartig met de linksback van het Nederlands elftal, Erik Pieters. Daarnaast heeft hij een exclusief interview met bondscoach Bert van Marwijk. De Dag voor Oranje is om 22.35 uur te zien bij Veronica.

www.veronicatv.nl/voetbal

 

Weergaven: 2448

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden