Nederlands MediaNetwerk

NET 5 brengt vanaf 6 oktober het spraakmakende programma Got To Dance. In deze nieuwe show gaan dansers de strijd met elkaar aan in een spannende afvalrace. Alle kandidaten worden onderworpen aan het strenge oog van de jury die bestaat uit Adam Garcia (Coyote Ugly), Kimberly Wyatt (Pussycat Dolls) en Ashley Banjo (Britain's Got Talent 2009).

Got to Dance is een ongekende hit in Engeland en zal ook in de Verenigde Staten uitgezonden gaan worden. Naast het Engelse format heeft NET 5 de rechten van de Nederlandse variant van Got To Dance verworven. Got To Dance is elke week om 21.30 uur te zien.

In de nieuwe spectaculaire show Got To Dance draait het om de zoektocht naar danstalent. Tapdansers, hiphoppers of salsadansers: iedereen is welkom om op het podium te laten zien wat hij/zij in huis heeft. Gedurende de afvalrace zetten de kandidaten alles op alles om zich van hun beste kant te laten zien en dit leidt tot verrassende, komische en zelfs ontroerende optredens. De kritische jury bestaat ook uit divers danstalent.

Zo is de specialiteit van Adam Garcia tapdansen en beschikt ex-pussycat doll Kimberly Wyatt over diverse dansstijlen waaronder ballet. Ashley Banjo brak bij het grote publiek als streetdancer door. Zij hebben het lot van de deelnemers in handen en bepalen uiteindelijk wie zich tot winnaar mag uitroepen én met het grote geldbedrag van ₤250,000 naar huis mag.

www.net5.nl/gottodance

Weergaven: 36

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden