Nederlands MediaNetwerk

Netwerk VMC geeft naast vakglossy in print e-magazine uit

Netwerk VMC (Vrouwen in Marketing & Communicatie) geeft verdere invulling aan haar crossmediale karakter door haar jaarlijks verschijnende vakglossy V-style te verrijken met e-magazine www.vstyleonline.nl. Online design & communicatiebureau Dutch Giraffe tekende voor het ontwerp van V-style online. De redactie was in handen van een aantal enthousiaste VMC-leden, die ervaring wilden opdoen met dit voor hen nieuwe medium.

Hoofdredactrice Irenka van den Hout: “Met V-style laten we zien hoe print en online elkaar kunnen versterken. De in de vakglossy verschenen artikelen over marketing, communicatie en lifestyle hebben we online verrijkt met bewegend beeld, geluid, diverse interactiemogelijkheden en een koppeling met social media. Zintuigprikkelend en leuk! Want dat is waar het bij VMC om gaat: Inhoud, passie én plezier.”

Operationeel manager van Dutch Giraffe Communications, Tjeerd Hoppenbrouwers: “VMC is een breed en solide platform van communicatie- en marketingspecialisten, voor Dutch Giraffe een interessante doelgroep. Dat V-style online naast de ‘normale’ vakglossy verschijnt, maakt het voor ons een leuke case om te sponsoren: print en online moeten elkaar aanvullen. Met een klein beetje coaching vanuit onze kant is VMC verrassend uit de hoek gekomen en heeft laten zien deze nieuwe manier van communicatie erg goed op te pakken!”

VMC is een informeel netwerk van circa 500 vrouwelijke marketing- en communicatieprofessionals. Sterke, stoere, ambitieuze, beetje gekke, sexy, feminiene, hoogopgeleide vrouwen. Een collectief van individuen uit verschillende werelden, die lid worden en blijven op persoonlijke titel, onafhankelijk van werkgever of levensfase. VMC biedt haar leden door middel van inspirerende bijeenkomsten en borrels de ruimte om zich actief te ontwikkelen, kwaliteiten door te geven of ideeën tegen andere vrouwen aan te houden.

Dutch Giraffe Communications is een online design- & communicatiebureau gespecialiseerd in online magazines, campagne websites, e-mail marketing en online inspirational & interaction design.

Deze kruising tussen een vakblad en een glossy heeft als doel de bijna 500 leden van netwerk VMC te binden, te boeien en aan te zetten tot dialoog. De ruim honderd pagina’s tellende V-style bevat zowel vakgerelateerde artikelen, over ontwikkelingen in de marketing en communicatie, als interviews met inspirerende vrouwen en tips voor persoonlijke ontwikkeling. Twintig leden van het netwerk werkten een jaar lang in hun schaarse vrije tijd aan de totstandkoming van de derde editie, die op 14 oktober 2010 werd uitgebracht. V-style verschijnt één keer per jaar en heeft een oplage van ruim 3.000. De vakglossy is voor € 7,50 te koop op www.vmc.nl/v-style/.

www.vstyleonline.nl
www.dutchgiraffe.com

Weergaven: 51

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden