Nederlands MediaNetwerk

Maar liefst 65 goede doelen met CBF-keur dingen mee naar de NRC Charity Awards 2011. Gisteren was de laatste dag charitatieve organisaties een advertentie konden inzenden om zo gratis advertentieruimte te kunnen winnen. Alle uitingen zijn vanaf vandaag te zien op de website nrccharityawards.nl. Het is nu de beurt aan het publiek en een vakjury om uit alle inzendingen winnaars aan te wijzen. 

“Met de NRC Charity Awards wil NRC Media goede doelen ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs,” aldus initiatiefnemer Hans Nijenhuis, uitgever NRC Media.

De publieksprijs zal worden uitgereikt aan het goede doel dat volgens het grote publiek de mooiste, de meest duidelijke of meest indrukwekkende advertentie ingestuurd heeft. Iedereen die via de website een stem uitbrengt, maakt bovendien kans op een iPad2 inclusief een jaarabonnement op NRC Handelsblad of nrc.next. Stemmen kan tot en met 25 augustus.

De vakjuryprijs wordt na twee ronden toegekend. In de eerste ronde selecteren medewerkers van NRC Media uit alle inzendingen 24 uitingen. Deze worden allen gepubliceerd in doordeweekse edities van NRC Handelsblad, in de periode van 25 juli tot en met 25 augustus 2011. Daarmee worden per dag ongeveer 400.000 Nederlanders bereikt. Een vakjury, met onder andere fotograaf Vincent Mentzel, bladenmaker Rob van Vuure en hoofdredacteur Adformatie Theo van Vugt, beoordeelt vervolgens in de tweede ronde de advertenties op vormgeving, het gebruik van beeld, de kracht van de boodschap en de impact.

De winnaars van zowel de vakjuryprijs als de publieksprijs worden op 8 september bekend gemaakt. Zij mogen dan de NRC Charity Award in ontvangst nemen en ontvangen daarbij advertentieruimte in NRC Handelsblad en nrc.next.

www.nrccharityawards.nl

Weergaven: 118

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden