Nederlands MediaNetwerk

JOB is vandaag onthuld. JOB - Jouw OHRA Bestuurder - is een gratis chauffeursdienst die direct writer OHRA bij een all risk autoverzekering aanbiedt. Automobilisten kunnen privéchauffeur JOB inhuren om zich in hun eigen auto naar huis te laten brengen. OHRA heeft twee weken onder de pet gehouden wie JOB is. Met een dikke knipoog naar de alom bekende BOB campagne werd JOB online en in buitenreclame geïntroduceerd. Nu OHRA als afzender bekend is, is JOB ook op de radio te horen en door heel Nederland te boeken.

OHRA begrijpt dat vervoer met een eigen auto prettig is omdat dat het maximale vrijheid biedt. Aan de andere kant heeft elke automobilist wel eens géén zin om achter het stuur te kruipen. Bijvoorbeeld vanwege vermoeidheid, omdat je hoofd er niet naar staat of omdat je een glaasje teveel op hebt. “Het is dan prettig als je in je eigen auto naar huis gereden wordt door een ervaren chauffeur en de volgende dag gewoon je auto voor de deur hebt staan,” zegt Robert Dalhuisen, marketing manager bij OHRA. “We denken dat we all risk autoklanten met deze extra service tegemoet komen, naast een scherpe premie en een goede dienstverlening.”

Alle autobezitters die voor 31 december 2010 een all risk autoverzekering afsluiten bij de direct writer kunnen via ohra.nl/boekjob een eigen JOB boeken. Om er zeker van te zijn dat JOB beschikbaar is, is het wel nodig om deze dienst 48 uur van tevoren te reserveren. Wanneer de OHRA autoverzekering online wordt afgesloten, geldt ook nog een premiekorting van 15%.

www.ohra.nl
www.boekjob.nl

Weergaven: 78

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden