Nederlands MediaNetwerk

OMG/Mailmedia lanceert vandaag tijdens De 9e E-mailmarketing Conferentie Share to Social E-mail. Deze social network toevoeging is met succes toegepast in een campagne voor Spa Amsterdam Zuiver en de resultaten hiervan zullen tijdens het congres worden gepresenteerd.

Share to Social zorgt ervoor dat de belangrijkste sociale netwerken onderdeel worden van de e-mail propositie en zet ontvangers actief aan tot het delen van de aanbieding in hun respectievelijke netwerken. Het virale effect zorgt er vervolgens voor dat de campagne ook buiten de inbox ‘doorloopt' en het resultaat verbetert. Aldus kan met behulp van Share to Social als toevoeging aan e-mailcampagnes, het resultaat in zowel bereik als conversie substantieel verbeterd worden. De Spa Amsterdam Zuiver case laat zien dat het aantal deelnemers tot vijf maal hoger en de conversie tot zeven maal hoger kan zijn door toevoeging van deze component.

Erik-Jan van den Brug, operations director: "Door de opkomst van de sociale netwerken en het gebruik van deelmogelijkheden vroegen we ons af of dit ook een positief effect kon hebben bij e-mailcampagnes. Meestal blijft het namelijk slechts bij het toevoegen van wat buttons. Door een campagne te ontwikkelen waarbij ontvangers daadwerkelijk worden aangezet tot het verspreiden van de boodschap, overtreft het effect meer dan onze verwachting. Het kan dus met succes worden ingezet door onze adverteerders."

Share to Social is per vandaag integraal onderdeel van dienstverlening van OMG/Mailmedia en kan op aanvraag ingezet worden bij zowel zakelijke als consumenten campagnes.

OMG/Mailmedia is een full service dialogue data bureau en verzorgt op exclusieve basis de exploitatie van e-mail en SMS bestanden. OMG/Mailmedia biedt hiermee adverteerders een gericht bereik door deze bestanden te verhuren voor Direct E-mail en SMS acties. OMG/Mailmedia werkt uitsluitend op basis van ontvangers die graag aanbiedingen per e-mail of SMS willen ontvangen (opt-in) en bereikt daarmee de individuele ontvanger die daadwerkelijk geïnteresseerd is in aanbiedingen. OMG/Mailmedia is onderdeel van de Online Marketing Group.

www.mailmedia.nl

Weergaven: 53

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden