Nederlands MediaNetwerk

Ze.nl, het online vrouwenmagazine dat dagelijks bericht over alles wat vrouwen boeit, heeft een compleet nieuwe look & feel gekregen. Naast een fris design voegt de site vier nieuwe rubrieken toe, om de actieve doelgroep bestaande uit vrouwen tussen de 20 en 49 jaar, nog beter te infotainen. Met gemiddeld 165.000 unieke bezoeksters per maand heeft Ze.nl zich binnen vier jaar weten te positioneren als  een onmisbaar webzine.

Begin dit jaar werd Ze.nl overgenomen door EEN Media: de perfecte aanleiding voor een restyling. Met de nieuwe lay-out is de site overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden. Ook het reageren is nu eenvoudiger, doordat lezeressen hun reactie kunnen koppelen aan hun social media-account. Dankzij de toevoeging van de extra rubrieken ZeLeeft, ZeMedia, ZeRoddelt en ZeMama, naast de vertrouwde onderdelen ZeBeauty, ZeShopt, ZeVrijt en ZeKookt, bevat de site nog meer nieuws dan de doelgroep al gewend was.

“Met de nieuwe look and feel is Ze.nl er klaar voor om het grootste en beste online vrouwenmagazine van Nederland te worden”, aldus Jet Wieske, hoofdredactrice van Ze.nl.

Iedere dag plaatst Ze.nl nieuws over onderwerpen als beauty, koken, mode, reizen, seks & relaties, celebs, werken, lifestyle, uitgaan en media. Kortom: Ze.nl schrijft over alles wat vrouwen interesseert! Om de lancering van de vernieuwde website te vieren, is het feest op Ze.nl! Iedere week verloot de redactie spetterende prijzen zoals tassen, parfums, kleding en beautyarrangementen onder deelnemende bezoeksters.

Weergaven: 121

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden