Nederlands MediaNetwerk

Patrick Kicken gaat door in de ochtend bij Radio Veronica

Patrick Kicken heeft vandaag definitief getekend voor zijn ochtendshow bij Radio Veronica. Vanwege de positieve reacties van luisteraars en de ontwikkeling van de luistercijfers hebben de programma-leiding van Radio Veronica en Kicken vandaag besloten de ochtendshow voort te zetten met als nieuwe programmanaam Patrick Kicken.

Sinds februari dit jaar was Patrick elke werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur te horen met zijn show. Hij wilde nog even wachten met een definitief besluit: “Maar het is geweldig om te zien hoe enthousiast de Radio Veronica luisteraars zijn na het terugkeren van mijn ochtendshow op de zender. Het is zo goed bevallen dat ik lekker door wil gaan! Na deze eerste maanden wordt het programma alleen maar leuker. Er komen veel mooie dingen aan, zoals veel locatie-uitzendingen. Ik heb dan ook ontzettend veel vertrouwen in de toekomst van het programma”.

Het programma Patrick Kicken is iedere ochtend tussen 06:00 en 09:00 uur op Radio Veronica te horen. Kicken: "Ik maak voor de luisteraar een opgewekte, actuele show met een mix van muziek, actualiteiten, humor en voetbal". Naast Alleen Echte Hits komen tijdens de show Patrick Kicken items voorbij als de Cabaret Kneiter, Kicken's Dubbele Dosis en de Flitssmurf. Voetballiefhebbers komen aan hun trekken met René van der Gijp, Harry Vermeegen en Hans Kraay Jr., die wekelijks te horen zijn met hun voetbalcolumns in de Eredivisie Update.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

www.radioveronica.nl 

Weergaven: 51

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden