Nederlands MediaNetwerk

Patries heeft grote borsten, Maassen is een grote lul

Ik had Theo Maassen altijd wel hoog zitten. Als cabaretier vooral, maar ook als acteur – hij was gewoon líef in Minoes – en als redelijk lekker ding. Dat gedoe met die PSV-trofee, of wat was het, vond ik wel een beetje kinderachtig, maar ach... grote mannen mogen best nog wel eens klein jongetje spelen.
Toen hij echter een fotografe een camera uit handen sloeg, vond ik hem een stuk minder leuk; het ging hier om een gerenommeerde ANP-fotografe die met toestemming foto's van zijn show maakte, niet om een paparazza. Het was een klein fotografetje en Maassen is een grote vent. Dapper.
En nu heeft hij het op Patricia Paay voorzien. In De wereld Draait Door van woensdag 9 december ging hij te keer tegen de zestigjarige en beslist nog appetijtelijke zangeres, die zich voor het decembernummer van de Nederlandse Playboy bloot heeft laten fotograferen.
Hou me ten goede: ik ben niet per se een Paay-fan en ook ben ik niet van mening dat in je blote doosje in een mannenblad staan een bijdrage levert aan de vrouwenbevrijding, maar ach, als je man je net heeft laten zitten voor een jong dingetje, wil je je als vrouw graag begerig bekeken voelen. En nogmaals: Paay kan het hebben.
Maar Theo kon het helemáál niet hebben; hij had het over verlept en verwelkt en wijzer worden als je ouder wordt – en de microfoon stond voor hem open. Gastheer Matthijs van Nieuwkerk deed wel enigszins gegeneerd alsof hij dit niet had zien aankomen, maar hé, waarom dan niet Marc-Marie, Carice of Halina als tafeldame m/v uitgenodigd? Het feit dat hij voor Maassen heeft gekozen bewijst al dat hij op een lekker potje Paay bashing hoopte. En dat heeft-ie gekregen.
Het was een ongelijk duel: tegen termen als necrofiele seks kun je weinig inbrengen en al helemaal niet dat je borsten best wel écht zijn. Voor mannen als Maassen staan vrouwen boven een zekere leeftijd sowieso met één been in het graf, of dat been nu in netkousen en jarretels gehuld gaat of niet.
Als het over voetbal gaat, mogen grote kerels zich ongeneerd als kleine jongens gedragen, als een vrouw van zestig zich zo nu en dan nog een meisje van dertig voelt, moet ze publiekelijk te schande worden gezet. Patries heeft grote borsten, Maassen is een grote lul. En of-ie er een hééft? Jammer dat de Playgirl niet meer bestaat. Of nou ja, eigenlijk maar goed ook.

Weergaven: 525

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Reactie van Gé Teunissen op 14 December 2009 op 9.55
Al decennialang staan vrouwen naakt in de Playboy. Waar ligt de leeftijdsgrens? Wanneer mag je er niet meer in? Bepaalt Maassen dat? Voor mij is ie vreselijk door de mand gevallen, wat een bekrompen burgermannetje.

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden