Nederlands MediaNetwerk

Anago, dat in 1999 werd opgericht, heeft een platform ontwikkeld, waarmee het mogelijk is om in zeer korte tijd bedrijfskritische Excel toepassingen te migreren naar robuuste bedrijfsapplicaties, zonder verlies van de flexibiliteit van het spreadsheet.

Met Anago Assemble worden razendsnel applicaties ontwikkeld zonder traditioneel programmeerwerk. Ze worden door diverse organisaties gebruikt voor bijvoorbeeld de berekening van financiële risico’s bij kredietverschaffing, workforce planning, klachtenafhandelingssystemen, planningssystemen en bij de berekening van energieverbruik en CO2-emissies. Joosten moet de oplossingen van Anago in de markt profileren en de klantenkring verder uitbreiden.

Paul Joosten is afgestudeerd in commerciële economie aan de HEAO te Arnhem. Hij werkte vervolgens twintig jaar in diverse management- en salesfuncties binnen de ICT. Zijn meest recente functie was commercieel directeur bij Business Objects. Daarvoor is hij ruim negen jaar actief geweest bij Oracle. Hij is tevens eigenaar van Dutopia, een bedrijf gericht op Storytelling in zakelijke omgevingen.

www.anago.nl

Weergaven: 523

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden