Nederlands MediaNetwerk

Mobiel personen zoeken met nieuwe 123people-apps op Android en iPhone

Personenzoekmachine 123people heeft onlangs twee nieuwe applicaties voor smartphones gelanceerd: een compleet vernieuwde versie voor iPhone (vanaf iOS 4.0) en een debutant op Android (Android 2.1 en hoger). De apps zijn beide in de Nederlandse taal beschikbaar én volgens het Oostenrijks bedrijf geoptimaliseerd voor de lokale markt. Gebruikers in Nederland kunnen ook informatie vinden over personen via de apps op sociale netwerken zoals Hyves, Mindz en Schoolbank, naast uiteraard Twitter, LinkedIn en Facebook.

Met de applicaties van 123people kan de bezitter van een iPhone of Android-telefoons zoals Samsung Galaxy, HTC Desire of Sensation of de LG Optimus twee dingen doen:

  • Informatie vinden, zoals sociale profielen, e-mailadressen of foto's, over vrienden, bekenden, zakenrelaties of familieleden door hun naam te zoeken met de applicaties van 123people.
  • Hun eigen digitale voetafdruk controleren door geregeld een 'ego search' te doen, eventueel ongewenste informatie te (laten) verwijderen of privacyinstellingen te wijzigen.

Drie coole features

In de nieuwe 123people-apps zitten drie coole features volgens Alex Löffler, senior productmanager mobile bij 123people in Oostenrijk:



Link naar de video van 123people

  1. Met long press op de zoekbalk kun je automatisch vanuit je eigen contactenlijst een (moeilijke) naam opzoeken.
  2. Met de sidebar 'veeg' je in een duimbeweging het menu open, waarmee je uit de verschillende categorieën kunt kiezen, zoals Profielen, Afbeeldingen, Weblinks of Documenten.
  3. Elk zoekresultaat is eenvoudig te delen met Facebook, Twitter of via e-mail.

 

De 123people apps zijn in het Nederlands te downloaden vanuit de Apple Store of in de Android Market (of zoek "123people personen zoeken").

Weergaven: 896

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden