Nederlands MediaNetwerk

Petra Langeveld (33) is benoemd tot partner bij Van Hulzen Public Relations. Zij werkt sinds januari 2007 bij het publicrelationsbureau in Voorschoten, waarvan de afgelopen tweeënhalf jaar als senior adviseur. Langeveld blijft actief als senior adviseur, maar als partner - naast Huib Bannier en Ton de Roo - gaat ze zich meer bezighouden met het management van de jubilaris (Van Hulzen bestaat 60 jaar).

Haar aantreden volgt enkele maanden nadat Erik Muller op eigen verzoek afscheid nam als partner van Van Hulzen PR. Hij blijft wel bij het pr-bureau betrokken; als senior adviseur en als voorzitter van de Van Hulzen Foundation.

Petra Langeveld kwam weliswaar in 2007 in dienst van Van Hulzen, maar Langeveld maakte al 15 jaar geleden kennis met het bedrijf. Tijdens de opleiding heaocommunicatie nam ze deel aan de Van Hulzen PR Talentenprijs, waar ze een eervolle tweede plaats behaalde. Na haar afstuderen, kwam ze via een traineeship terecht bij de Dienst Publiek en Communicatie, het communicatieve epicentrum van de overheid. Daar werkte ze voor verschillende diensten binnen het rijk; van ministeries en agentschappen tot de politie en marine. Bij Van Hulzen is zij onder meer actief voor het Mauritshuis en Rijkswaterstaat.

www.hulzen.nl

Weergaven: 403

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden