Nederlands MediaNetwerk

Vandaag is een belangrijke dag voor Radio 10 Gold: het allereerste commerciële radiostation van Nederland is vanaf vanmiddag in heel Nederland via de sterke AM frequentie 828 te beluisteren! Tot nu toe was Radio 10 Gold alleen nog via de kabel, satelliet en internet te horen; maar is in het verleden lange tijd te beluisteren geweest op de middengolf. Radio 10 Gold heeft nog steeds veel trouwe luisteraars. Wekelijks stemmen er 700.000 mensen af op de zender. Het marktaandeel van de zender is zelfs het afgelopen jaar met 0,5% gestegen naar 2,8%!

Ook blijft het radiostation zich vernieuwen en heeft een nieuwe gastpresentator: Lodewijk Hoekstra, bekend van Eigen Huis en Tuin. Luisteraars kunnen elke vrijdag tussen 16.00 en 17.00 uur tijdens het programma van Radio 10 Gold DJ Edwin Ouwehand terecht voor de nieuwste trends op tuingebied en hebben tevens de mogelijkheid om vragen aan hem te stellen. Daarnaast heeft beautyexpert Tom Sebastian zijn contract bij Radio 10 Gold verlengd en blijft elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur te horen met beautytips in Toms Beauty Case. Tom Sebastian is sinds 2008 te horen op Radio 10 Gold.

Radio 10 Gold neemt de AM 828 kavel over van Arrow Classic Rock. Arrow Classic Rock gaat zich steeds meer op on-line en mobiele ontvangst ook internationaal concentreren en blijft in heel Nederland op de kabel en Digitenne te ontvangen.

www.radio10gold.nl

Weergaven: 43

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden