Nederlands MediaNetwerk

Begin 2011 lanceren de partners Radio 538 en HUB Uitgevers een nieuw communicatieplatform genaamd LOUDER, te beginnen in print. Het nieuwe magazine sluit aan bij de identiteit van Radio 538: onvoorspelbaar, stoer, eigenzinnig en jongensachtig. De Radio 538 DJ’s spelen een grote rol in dit platform. Bij toerbeurt zijn zij de (gast) hoofdredacteur van LOUDER. Zo staat elke uitgave garant voor zeer bijzondere content, afgestemd op de belevingswereld van de DJ’s en de lezers!

Voor het eerste nummer van LOUDER is 538 DJ Jeroen Nieuwenhuize de hoofdredacteur. De voorbereidingen voor het magazine dat in het eerste kwartaal van 2011 verschijnt zijn in volle gang. De printversie van LOUDER verschijnt zes keer per jaar, in een oplage van 100.000 stuks. Passend bij Radio 538 spreekt het magazine een nadrukkelijk mannelijk profiel aan, waarbij tevens een selectie van de Radio 538 VIP database het blad ontvangt.

Radio 538 is bijzonder opgetogen over de op handen zijnde samenwerking. Algemeen directeur Radio 538 Jan-Willem Brüggenwirth; “Als je een groot mediaplatform wilt zijn, dan mag een magazine niet ontbreken. HUB biedt ons deze mogelijkheid en daar zijn wij hartstikke blij mee.”

Ook HUB Uitgevers is opgetogen over de samenwerking. Uitgever Johan van Dijk: “HUB Uitgevers is al lange tijd een bekende speler op het gebied van ICT-uitgaven. We maken al meer dan tien jaar tijdschriften over producten met een stekker eraan, zeg maar. Toonaangevende titels als ComputerIdee, PCM, Power Unlimited en Home Entertainment Today sieren ons portfolio. De afgelopen tijd echter hebben we ons portfolio verbreed. Vrouwenglossy’s Jansen en Match die onlangs het licht zagen, zijn daar een goed voorbeeld van. Radio 538 is een mooi en aansprekend merk, en past prima binnen ons huidige strategie.”

Meer inhoudelijke informatie over het magazine is vanaf 2011 beschikbaar.

www.radio538.nl
www.hub.nl

Weergaven: 103

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden