Nederlands MediaNetwerk

Voor de derde keer op rij maken luisteraars van Radio Veronica kans hun droomauto te winnen: een Ferrari. Dit jaar heeft Radio Veronica een Ferrari 348 Spider geregeld in de exclusieve kleur (Radio Veronica-) zwart. De Ferrari-actie van Radio Veronica start 11 april.

Om kans te maken op de Ferrari, moeten luisteraars van Radio Veronica schatten wat de kilometerstand is van de Ferrari en deze sms’en naar 8090: . De juiste km-stand is nu nog niet bekend, maar wordt bepaald door de notaris op 11 april a.s. als de Ferrari op de AutoRai wordt geparkeerd, voor de Radio Veronica studio in Hal 8. Wie de km-stand exact raadt, of er het dichtst bij komt, wordt uitgenodigd voor het spannende live finalespel op vrijdag 22 april. Op 11 april wordt de actie afgetrapt tijdens de ochtendshow PK@Veronica met Patrick Kicken. Vanaf die dag geven de Radio Veronica dj’s regelmatig aanwijzingen over de juiste kilometerstand. Meer informatie over de actie en de Ferrari 348 TS vind je op radioveronica.nl.

Radio Veronica heeft een studio ingericht in Hal 8 van de AutoRai. Van 16 april tot en met 23 april zijn er dagelijks live uitzendingen vanaf de AutoRai. Rick van Velthuysen en Marlous Loffelman beginnen met hun programma WeekendRick tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Op werkdagen presenteert Luc van Rooij live vanaf de AutoRai zijn middagshow Luc is Los. Het team van Somertijd sluit de dag af van 16.00 uur en 19.00 uur. De finale met het spannende eindspel op vrijdag 22 april is eveneens live te volgen bij Somertijd. AutoRai-bezoekers zijn welkom bij de Radio Veronica -studio in Hal 8 om live radio mee te maken.

De Ferrari is tijdens de hele AutoRai te bewonderen bij de Radio Veronica studio. Proefzitten kan ook, naast een Radio Veronica -babe. De Ferrari 348 volgde in 1989 de zeer populaire 328 op, bekend van de serie Magnum. Het ontwerp van 348 kwam van Ferrari's hofleverancier Pininfarina en is sterk beïnvloed door de Testarossa, die centraal stond in de twee vorige Ferrari acties van Radio Veronica. De cijfers 348 staan voor: 3400 cc en 8 cilinders. Ferrari wilde met de 348 een sportwagen leveren die in principe dagelijks inzetbaar was, reden waarom o.a. airco, ABS en stuurbekrachtiging standaard waren. De meeste 348's zijn net als de Radio Veronica Ferrari als TS geleverd, waarbij de 'S' staat voor Spider. Ferrari rijden met het dak open dus. De Ferrari levert 300 PK en haalt daarmee 275 kilometer per uur en accelereert van 0 tot 100 km/u in 5,4 seconden.

www.radioveronica.nl

www.skyradiogroup.nl

Weergaven: 278

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden