Nederlands MediaNetwerk

Robitex First Supplier Reed Business en Universiteit Twente

Reed Business en Universiteit Twente vinden hun weg naar Robitex Multipromotionals als totaalleverancier van promotionele artikelen, relatiegeschenken, en premiums.

De keuze is mede gevallen op Robitex Multipromotionals als First Supplier door de uitgebreide kennis op het gebied van promotionele artikelen en de e-fulfillment oplossing InOneShop.com waar beide organisaties gebruik van gaan maken.

Zowel Reed Business als de Universiteit Twente maakten al langer op Ad-hoc basis gebruik van de expertise van Robitex. Beide organisaties zijn echter van dusdanige omvang dat er behoefte was aan centralisatie van de inkoop van promotionele artikelen. Deze mogelijkheid heeft Robitex hen geboden in de vorm van InOneShop.com. InOneShop.com is in feite een ontzorgingsproces. Door deze methode wordt de binnendienst ontlast en wordt het gehele logistieke proces uit handen genomen. Promotionele artikelen worden centraal ingekocht en bij Robitex op voorraad en in beheer gehouden.

Zowel de Universiteit Twente als Reed Business beschikken intern over een customized InOneShop waar de verschillende afdelingen en vestigingen voortaan met één klik op de muis de promotionele artikelen bestellen die centraal zijn ingekocht, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de huisstijl. Door middel van uitgebreide managementinformatie kan de centrale inkoop precies volgen wie wat bestelt en de voorraad op peil houden.

Het gegarandeerde behoud van de huisstijl, de ontzorging en het bestelgemak op zowel centraal- als decentraal niveau zijn voor beide organisaties reden om voor inoneshop.com van Robitex te kiezen.

www.inoneshop.com
www.robitex.nl

Weergaven: 66

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden