Nederlands MediaNetwerk

Na een succesvolle samenwerking sinds 1 juli jl. maakt RTL Nederland vandaag de overname van Couverts bekend. Couverts levert een kwalitatief hoogwaardig online reserveringssysteem voor horecagelegenheden, dat een optimale gebruiksvriendelijkheid voor de restaurateur en de gasten garandeert. De uitgebreide horecakennis en -ervaring van de oprichters, gecombineerd met de mediakracht van RTL, maakt het mogelijk om online reserveren in Nederland definitief op de kaart te zetten. Couverts en RTL hebben gezamenlijk gewerkt aan een vernieuwde versie van het systeem. Deze versie wordt in september gelanceerd.
Nicolas Eglau, verantwoordelijk voor Business Development & Strategy binnen RTL Nederland: “De online reserveringsmarkt in Nederland is sterk in ontwikkeling. Uit onze analyse van verschillende marktpartijen kwam Couverts als sterkste naar voren. De flexibiliteit en de snelheid van het systeem was voor ons doorslaggevend. We zijn daarom ook verheugd dat we gezamenlijk onder het label Couverts restaurateurs en hun gasten op grote schaal kennis kunnen laten maken met het gemak van online reserveren.”
Michiel Huisman, initiatiefnemer van Couverts: “Wij hebben Couverts ooit opgericht omdat restaurateurs zelf vertelden dat ze behoefte hadden aan een makkelijk reserveringssysteem. Op basis van die behoefte en aanvullende inzichten die we in de branche hebben opgedaan, is ons product ontwikkeld. We zijn blij dat RTL bereid is te investeren in het doorontwikkelen en bekend maken van Couverts. Behalve dat het systeem bijdraagt aan de optimale bezetting van het restaurant, kunnen aangesloten restaurateurs nu ook profiteren van de mediakracht van RTL.” Als onderdeel van het vernieuwde systeem van Couverts is speciaal voor horecagroepen en -ketens een unieke dienst toegevoegd. De dienst maakt het mogelijk om via een online dashboard het totaaloverzicht aan reserveringen, statistieken en gastgegevens van alle filialen in een keer te raadplegen. Zo kan de directie op overzichtelijke wijze en op elk gewenst moment belangrijke informatie inwinnen over de verschillende vestigingen. Inmiddels hebben verschillende restaurants in alle segmenten zich aangesloten en groeit het bestand van Couverts wekelijks met 5 tot 10 nieuwe leden.
www.couverts.nl

Weergaven: 73

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden