Nederlands MediaNetwerk

Met ingang van vandaag is Paul Wiertz benoemd tot Manager Couverts bij RTL Nederland. In zijn nieuwe functie is Paul eindverantwoordelijk voor Couverts, de aanbieder van het gelijknamige reserveringssysteem voor restaurants. Vanuit zijn achtergrond als adviseur bij de ontwikkeling van uiteenlopende concepten voor ondernemers binnen het MKB nam Wiertz (28) in 2009 samen met Michiel Huisman het initiatief tot de oprichting van Couverts. Huisman (29) wordt strategisch adviseur en is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het salesteam van Couverts.

Na een succesvolle samenwerking sinds 1 juli jl. werd het bedrijf afgelopen september overgenomen door RTL Nederland. Nicolas Eglau, Manager Business Development, Strategy & Thematic Channels RTL Nederland: “Ik ben blij dat we de expertise en innovatiekracht van de initiatiefnemers van Couverts blijvend kunnen inzetten om het succes verder uit te bouwen. Bij RTL wordt grote waarde gehecht aan ondernemerschap. Paul en Michiel zijn hiervan een lichtend voorbeeld. Met hun kennis van de horecamarkt en bedrijfskundige achtergrond kunnen we optimaal inspelen op de behoefte van onze relaties en het online reserveren van restaurants op de kaart zetten bij de Nederlandse consument.”

Couverts is het intelligente online reserveringssysteem voor restaurants in de Nederlandse markt. Met Couverts kan een gast 24/7 via internet een tafel reserveren en hiervan direct een bevestiging ontvangen via e-mail of SMS. Het reserveringssysteem sluit perfect aan op de formule van elk individueel restaurant en draagt bij aan de optimale bezetting van het restaurant. Daarnaast werkt Couverts exclusief samen met grote online restaurantgidsen zoals Smulweb.nl, Etenvandaag.nl, Bijzondererestaurants.nl, Dinerjaarkaart en Eet.nu. In januari 2010 is Couverts bekroond met de ondernemersprijs de Columbus Trofee.

www.couverts.nl
www.rtlnederland.nl

Weergaven: 110

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden