Nederlands MediaNetwerk

Ruim 1100 liefdeskoppels maken kans op Sky Radio Droombruiloft met VanVelzen

Vandaag start de stemronde van de Sky Radio Droombruiloft. Luisteraars kunnen op meer dan 1100 koppels hun stem uitbrengen. Uit de 101 koppels met de meeste stemmen kiest de computer  eindelijk het paar dat op de speciale datum 11-11-2011 elkaar het jawoord zal geven tijdens een droomhuwelijk, waarbij Sky Radio alles regelt.

De afgelopen twee weken hebben liefdeskoppels met trouwplannen en luisteraars van Sky Radio zich via www.skyradio.nl massaal aangemeld voor de volledige verzorgde Droombruiloft. Meer dan 1.200 koppels moeten de komende dagen zoveel mogelijk stemmen krijgen. De 101 liefdeskoppels met de meeste stemmen krijgen de kans de dag van hun leven te beleven tijdens Sky Radio’s Droombruiloft.

Vanaf vandaag tot en met 18 september moeten de liefdeskoppels zoveel mogelijk sms-stemmen krijgen. In deze periode kunnen luisteraars aangeven welk koppel zij graag als winnaars van de Droombruiloft zien. De 101 koppels met de meeste stemmen gaan na deze stemronde door. Hieruit zal uiteindelijk op 20 september het winnende koppel door de computer worden gekozen. Via Skyradio.nl kunnen luisteraars hun keuze bepalen en per sms hun stem uitbrengen.

De bruiloft vindt plaats in de prachtige trouwlocatie Finley  het Witte Huis in Loosdrecht. Sky Radio denkt overal aan: een weddingplanner, de bruidsjapon en het trouwpak, trouwringen, een bruidsfotograaf, huwelijkskaarten, de taart, bruidsmake-up en kapsel, de huwelijkscadeaus, het vervoer naar de prachtige trouwlocatie en natuurlijk na afloop van de bijzondere ceremonie de huwelijksreis naar het romantische Bali. Sky Radio laat het bruidspaar aan niets ontbreken en verzorgt de gehele bruiloft!

Het winnende koppel trouwt op de droomdatum 11-11-2011, in aanwezigheid van speciale gast VanVelzen. Hij zal het gelukkige koppel toespreken en één van zijn mooiste liefdesnummers zingen.

www.skyradio.nl

Weergaven: 193

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden