Nederlands MediaNetwerk

Donderdag 21 juli is het zover: voor de eerste keer verhuist de 538 studio met DJ Ruud de Wild en sidekicks Niek van der Bruggen en Jelte van der Goot eenmalig naar de bekende camping in Bakkum. Hierdoor neemt Radio 538 het zomerse campinggevoel wel heel letterlijk.

Tijdens deze live uitzending kan de luisteraar onder meer genieten van een optreden van de altijd gezellige Dries Roelvink, die misschien wel in zijn gele zwembroek verschijnt….. Om het zomerse gevoel nog meer kracht te geven, verloot Ruud vanaf vandaag tot en met 20 juli tijdens zijn radioprogramma 2 x 2 plekken voor een feestelijke barbecue tijdens zijn campingavontuur. 

Voor de liefhebbers van muziek en kamperen heeft Ruud ook nog eens een geweldige CD samengesteld met de beste zomerse campingtracks. Op het verzamelalbum Ruud’s Camping Knallers, staan onder andere nummers van Alexandra Stan, Inna, André Hazes, Pitbull, Martin Solveig, Gerard Joling, Caro Emerald, Yolanda Be Cool, Haddaway en Sabrina. Het verzamelalbum is vanaf nu te koop bij Bol.com en vanaf 22 juli ook bij Free Record Shop en iTunes.

www.ruuddewild.nl

www.radio538.nl

 

Weergaven: 518

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden