Nederlands MediaNetwerk

See Tickets Nederland en Timoco gaan samenwerken op het gebied van fysieke distributie. Door deze samenwerking ontsluit See Tickets het fysieke netwerk van Free Record Shop voor de content van Timoco. Hierdoor kan de evenementenbezoeker bij de bijna 300 fysieke outlets in Nederland en België tickets van zowel See Tickets als Timoco kopen.

De jarenlange samenwerking tussen See Tickets en Free Record Shop is begin dit jaar uitgebreid met de verkoop in België. Hierdoor worden de dance-evenementen waar See Dance (dance-label van See Tickets) de ticketverkoop voor verzorgt nog breder gedistribueerd. Samen met Timoco staat See Tickets sterker door de uitbreiding van het ticketaanbod van haar fysieke netwerk in de Benelux en verstevigt Timoco haar fullservice dienstverlening aanzienlijk.

See Tickets Nederland is de grootste fullservice ticketingorganisatie van Nederland en onderdeel van See Tickets International. See Tickets Nederland verzorgt o.a. de ticketverkoop voor dance-evenementen, concerten, evenementen, comedy en theater.

Timoco staat voor Ticket Mobile Community en verzorgt online- en fysieke ticketverkoop, entree producties, gastenlijst oplossingen, community building en mobile ticketing voor de meest uiteenlopende evenementen.

www.seetickets.nl
www.seedance.nl
www.timoco.eu

Weergaven: 125

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden