Nederlands MediaNetwerk

Sanoma Digital: Goeievraag.nl grootste vraag en antwoordsite

In ruim een jaar tijd is Goeievraag.nl uitgegroeid tot de grootste vraag en antwoordsite van Nederland. Intussen is de 100.000ste vraag gesteld en zijn er meer dan 600.000 antwoorden gegeven. De gestelde vragen zijn divers en lopen uiteen van huishoudelijke zaken tot vragen als waar de letter M voor staat in M&M's.

Op Goeievraag.nl wordt bijna direct antwoord gegeven door andere gebruikers. 80% van de gestelde vragen wordt binnen 15 minuten beantwoord, waarvan 53% zelfs binnen 5 minuten. De categorieën gezondheid, koken en recepten, samenleving, tuin en biologie, zijn het populairst. "Op woensdag worden de meeste vragen gesteld" vertelt Rutger van Waveren van Goeievraag.nl.

Van Waveren: "Het is prachtig om te zien hoe mensen hun best doen om een goed antwoord te geven. We hebben een erg gevarieerde groep van gebruikers, dus in elke categorie zijn er wel experts."

De openbare Bibliotheek en het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) zijn kennispartners op Goeievraag.nl. Dit houdt in dat zij bij het beantwoorden van vragen als expert worden gezien in een bepaalde categorie. Ze kunnen op een inhoudelijke manier de dialoog aangaan met gebruikers door middel van het etaleren van hun kennis.

Waar staat de M voor van de M&M's?
Amerikanen Forrest Mars Sr. and R. Bruce Murrie kochten de rechten van smarties en herintroduceerden het product met hun eigen initialen: Mars & Murrie's.

Waarom maken we geluid tijdens het vrijen?
Een man komt sneller klaar wanneer de vrouw kreunt. Dit is onderzocht bij andere primaten. Wanneer het vrouwtje veel lawaai maakt, komt het mannetje sneller klaar waardoor de kans op bevruchting verhoogd wordt. Dit is geëvolueerd uit ons dierlijke verleden.

Hoe ver kan ik zien?
Vliegtuigen op 20 kilometer hoogte kun je zien vliegen. Sterren op een afstand van 5.000 lichtjaren (1 lichtjaar is 9.460.730.472.580.800 meter) kun je ook zien.

www.Goeievraag.nl
www.sanomadigital.nl

Weergaven: 43

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden