Nederlands MediaNetwerk

Sanoma Digital: Kieskeurig.nl introduceert Productbeoordelingwidget

Kieskeurig.nl heeft een nieuwe widget ontwikkeld, de Kieskeurig.nl Productbeoordelingswidget. Met deze applicatie kunnen o.a. webwinkels, fabrikanten en bloggers een productbeoordeling van Kieskeurig.nl gratis doorplaatsen op hun eigen website.

Alle producten op Kieskeurig.nl worden alleen door de consument beoordeeld. Zij bepalen het gemiddelde cijfer van het product. Door het achterlaten van productreviews en beoordelingen op Kieskeurig.nl helpen consumenten andere bezoekers bij het nemen van een weloverwogen aankoopbeslissing. De beoordelingen op Kieskeurig.nl zijn van hoge kwaliteit door de grote aantallen reviews (700.000 in totaal) en de strenge controles vanuit Kieskeurig.nl.

Gratis downloaden
Fabrikanten en webwinkels kunnen relevante beoordelingen met de Productbeoordelingwidget tonen op de eigen website. De widget is gratis beschikbaar en eenvoudig toe te passen. De beoordelingen worden realtime aangepast in de applicatie. JVC is de eerste fabrikant die de applicatie gebruikt om bezoekers te informeren over de beoordeling van haar producten.

Groeiende rol van reviews
De rol van reviews bij een aankoop wordt steeds belangrijker, doordat deze voorziet in de informatiebehoefte van de bezoeker en daarmee doorslaggevend kan zijn in de keuze om het product aan te schaffen. Onlangs integreerde vergelijkingssite Beslist.nl de beoordelingen van Kieskeurig.nl in haar website.

Kieskeurig.nl
www.sanomadigital.nl


Weergaven: 89

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden