Nederlands MediaNetwerk

Sanoma Digital: NU.nl uitgeroepen tot populairste nieuwssite 2010

De nieuwssite NU.nl is uitgeroepen tot de populairste nieuwssite van het jaar 2010. Bij de jaarlijkse verkiezing voor de Website van het Jaar ontving de nieuwssite de meeste stemmen van het publiek.
Laurens Verhagen, Hoofdredacteur NU.nl: “Wij zijn blij met deze erkenning van het publiek. Voor ons is juist de waardering van de gebruikers het belangrijkst.”

Sander Stallinga, Publisher Nieuws bij Sanoma Digital: “NU.nl is de afgelopen jaren enorm gegroeid in bereik en kwaliteit. Als merk en als website, maar ook op mobiel en tablets. We willen onze ruim 5 miljoen lezers ontzettend bedanken voor deze erkenning. Uiteraard gaan we in 2011 weer door, met meer beeld, meer video, meer eigen nieuws, meer mobiel: meer NU.”

Yunoo.nl kreeg de beste kwaliteitsbeoordeling en is daarmee door het publiek verkozen tot Website van het jaar 2010. Daarnaast werd Yunoo.nl door het publiek verkozen tot beste financiële website. Sanoma Digital heeft een belang in de website waar Nederlanders een online huishoudboekje kunnen bijhouden.

Website van het Jaar is dé online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste website van Nederland. Bij de verkiezing, die online werd gehouden, werden in totaal ruim 1,6 miljoen stemmen uitgebracht. Deelnemers konden een keuze maken uit sites in 21 verschillende categorieën. Daarbinnen werd telkens de populairste en de beste website aangewezen.

Eerdere winnaars zijn onder andere Google, Hyves en Tweakers.net.

www.nu.nl
www.sanomadigital.nl

Weergaven: 79

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden