Nederlands MediaNetwerk

Het uitbesteden van bouw- en verbouwklussen via het internet groeit explosief. Tegelijkertijd realiseren consumenten zich steeds meer dat de betrouwbaarheid van een klusbedrijf net zo belangrijk is als de offerte en beschikbaarheid. Om de consument tegemoet te komen in haar informatiebehoefte, is Kluswebsite.nl totaal vernieuwd.

Steeds meer mensen zoeken een vakman op internet. Het aantal consumenten dat gebruik maakt van een online klusplatform steeg van een kleine 10.000 in 2006 naar ca. 250.000 in 2010. Een enorme groei, waarmee de behoefte naar inzicht in de betrouwbaarheid en kwaliteit van klusbedrijven is toegenomen.

Kluswebsite.nl biedt de oplossing voor deze behoefte. Het platform biedt zijn gebruikers als enige in Nederland gratis onafhankelijke bedrijfsrapporten en gecontroleerde reviews. Bovendien zijn alle door Kluswebsite.nl geselecteerde vakmensen onderhevig aan steekproefsgewijze controles door het onafhankelijk keuringsinstituut Keurhuis Nederland.

Van de klusbedrijven wordt verwacht dat zij open kaart spelen. Dat sommigen hierdoor wellicht de samenwerking opheffen, vindt Kluswebsite.nl geen verlies. 'Met bedrijven die iets te verbergen hebben, willen we simpelweg niet samenwerken', aldus Jan van 't Klooster, oprichter en manager van Kluswebsite.nl.

In 2005 werd Leadz opgericht, de eerste marktplaats voor klussen. Na een overname door Sanoma Uitgevers begin 2008, veranderde Leadz haar naam in Kluswebsite.nl. In de jaren daarna is Kluswebsite.nl uitgegroeid tot een geavanceerd online platform voor het uitbesteden van klussen.

www.Kluswebsite.nl
www.sanomadigital.nl

Weergaven: 71

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden