Nederlands MediaNetwerk

Het jongste Disneymerk Disney Junior, al actief op tv en online, is er nu ook als tijdschrift. 13 september verschijnt het eerste nummer van het Disney Junior magazine.

Disney Junior magazine is een nieuw tijdschrift  voor de allerkleinsten. Het richt zich op kinderen van twee tot zeven jaar en hun familie. Naast de vertrouwde gezichten van Mickey Mouse Clubhouse, Handy Manny en Speciaal Agent Oso zijn er ook veel nieuwe gezichten. Een van de nieuwe helden van Disney Junior is Jake en de Nooitgedachtland Piraten.

Te midden van al die leuke karakters is Disney Junior een tijdschrift vol mooie (strip)verhalen, kleurplaten, knutsel- en spelpagina’s, alles met een leerzaam aspect. Het is een tijdschrift waar kinderen van houden en dat door ouders vertrouwd wordt vanwege de kwaliteit waar Disney voor staat.

Op 1 september werd Disney Junior geïntroduceerd op Disney Channel. Daarnaast startte vanaf 10 september ook het digitale kanaal Disney Junior. Disney Junior tv is in Nederland te ontvangen via UPC en sinds 10 september via Ziggo. In Vlaanderen is Disney Junior te ontvangen via Telenet en via Belgacom.

www.sanomamedia.nl

 

Weergaven: 964

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden