Nederlands MediaNetwerk

Vandaag presenteerde Sanoma Media de nieuwste uitgave van het Pink Ribbon Magazine. Dit is het achtste opeenvolgende jaar dat Sanoma geheel belangeloos het tijdschrift maakt. De opbrengst komt voor de volle 100% ten goede aan de Stichting Pink Ribbon, voor de strijd tegen borstkanker. De afgelopen zeven jaar werd ruim 5,6 miljoen euro opgehaald met het magazine.

De presentatie vond plaats in de Westerliefde in Amsterdam waar directeur van Stichting Pink Ribbon Stan de Klerk en ambassadrice Quinty Trustfull het eerste exemplaar mochten ontvangen uit handen van hoofdredacteur Esther Mutsaers.

Pink Ribbon Moves is het thema van het magazine dit jaar. Figuurlijk, omdat borstkanker mensen raakt. Mensen die de ziekte krijgen en de direct betrokkenen. En letterlijk, want bewegen is een van de factoren die de kans op het krijgen van borstkanker verkleinen. Op pinkribbon.nl is daar meer over te lezen.

Een kleine greep uit de verhalen in het nieuwe Pink Ribbon Magazine:
- Wat doe je met je pruik wanneer je haren weer gaan groeien?
- Nog geen 30 en nu al borstkanker.
- Een dagje meekijken met een borstkankerpatiënt die chemo ondergaat in het Antoni van Leeuwenhoek.
- En ook het cijfer 8 heeft een speciale plek. Het is de 8ste editie en 8 is ook het symbool voor leven. Er zijn 8 pagina’s verspreid door het blad waar de 8 centraal staat en 8 mooie ansichtkaarten om te versturen.

Pink Ribbon Magazine ligt vanaf 27 september in de winkel en kost € 5,95. Daarnaast is er bij Bruna een speciale Pink Ribbon Cadeaubox te koop voor € 14,95. En dit jaar hebben Pink Ribbon Magazine en Stichting Pink Ribbon ook een speciale samenwerking met C&A. Daar zijn acht (limited edition) T-shirts te koop, met verschillende illustraties uit het Pink Ribbon Magazine. Ze kosten € 12,- waarvan € 5,- euro naar de Stichting Pink Ribbon gaat.

De verkoop van Pink Ribbon Magazine wordt ondersteund door een campagne die is ontwikkeld door reclamebureau DDB. Deze is online, in print, abri posters en op televisie te zien. De tv-commercial is gemaakt met een bijzondere, zogenaamde stop motion techniek. Het speelt zich af in een papieren wereld. Deze wereld werd volledig gescheurd, gevouwen en opgebouwd met pagina’s uit Pink Ribbon Magazines. De boodschap in de campagne: 1 op de 8 vrouwen krijgt in haar leven borstkanker. Samen kunnen we hier iets aan doen! Steun de strijd tegen borstkanker. Koop Pink Ribbon Magazine 2011. 

www.pinkribbon.nl
www.sanomamedia.nl

Weergaven: 249

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden