Nederlands MediaNetwerk

Sanoma Media: Marie Claire motiveert vrouwen voor zichzelf te beginnen

Een lumineus businessidee? Dat beloont Marie Claire dit jaar voor de zevende keer met de Marie Claire Starters Award. Een prijs voor vrouwen die voor zichzelf willen beginnen inclusief startkapitaal.

Marie Claire roept ondernemende vrouwen op tussen 16 mei en 1 juli hun businessplan in te sturen. Een deskundige jury beoordeelt de ideeën op creativiteit en originaliteit en kijkt bovenal of ze smart & amazing zijn. Geselecteerde deelnemers voeren campagne door middel van een Youtube-filmpje. Hiermee pitchen  voor hun ideezij het idee en genereren ze extra aandacht door vervolgens vrienden en volgers op Facebook, Twitter en Hyves op te roepen ernaar te kijken. De drie genomineerden die hieruit voortkomen worden in het september issue van Marie Claire bekend gemaakt.

De winnaar van de zevende Marie Claire Starters Award krijgt € 5000 startkapitaal, mag een jaar lang gratis SMART rijden, krijgt een jaar lang Clarks-schoenen plus een Marie Claire Masterclass ondernemen. Marie Claire is ambitieus en empowering. Amazing van buiten en smart van binnen. Overdag een carrièretijger en in haar vrije tijd een levensgenieter. Daarom stimuleert Marie Claire met de Starters Award jaarlijks de goede ideeën en ondernemingszin van vrouwen.

In lijn met Marie Claire’s eco-special die 12 mei in de winkel ligt, kiest het magazine voor een groene marketingstunt. Op verschillende locaties in Amsterdam wordt met watergraffiti aandacht gevraagd voor de Marie Claire Starters Award. De straten van Amsterdam worden schoongespoten met de boodschappen: Klaar met je baas? Alles over je eigen bedrijf in Marie Claire en Jij het briljante businessplan. Wij het startkapitaal. Ga naar marieclaire.nl.

www.youtube.com/user/marieclairenl?feature=mhee

www.marieclaire.nl/startersaward

www.sanomamedia.nl

Weergaven: 76

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden