Nederlands MediaNetwerk

Sanoma Media: Startpagina lanceert samen met de 3JS eerste artiestenpagina

Startpagina.nl is gestart met persoonlijke artiestenstartpagina’s met suggesties voor interessante sites. Deze pagina’s zijn samengesteld door de artiest zelf. De 3JS zijn de eerste in rij met hun eigen artiestenpagina.

Momenteel zijn de 3JS druk bezig met het Eurosongfestival in Düsseldorf. De pagina van de 3JS staat deze week dan ook in het teken van het Eurosongfestival. Jaap, Jan en Jaap laten op de pagina ook zien wat hun persoonlijke favoriete films, boeken en artiesten zijn. Zo vindt Jaap Kwakman het boek Leven als Gort in Frankrijk hilarisch en is de biografie van Slash vooral favoriet bij hem vanwege de tijdgeest. De favoriete artiesten van Jan Dulles zijn The Beatles en de favoriete film van Jaap de Witte is The Name of the Rose. Op de 3JS startpagina vind je ook de optredens van 2011 en al de details van de theatertour van 2012 waar je meteen ook kaarten voor kan bestellen.

Startpagina.nl richt zich steeds meer op de actualiteit met wekelijks wisselende blokken met suggesties voor websites, die inspelen op de tijd van het jaar en het gesprek van de dag. De persoonlijke artiestenpagina’s, met online voorkeuren van artiesten die op dat moment midden in de belangstelling staan, voegen hier nog een extra dimensie aan toe.

Lorraine den Bieman, Manager Startpagina: “Het lanceren van artiestenpagina’s is een mooi voorbeeld van hoe Startpagina al 12,5 jaar lang dagelijks suggesties geeft voor handige én inspirerende websites. De startpagina van de 3JS geeft echt een persoonlijk kijkje achter de schermen. Niet alleen leuk voor de fans, maar voor iedereen die benieuwd is waar deze succesvolle groep zich door laat inspireren. Door steeds te vernieuwen blijft Startpagina de belangrijkste dagelijkse bron van informatie voor onze ruim 1,2 miljoen dagelijkse bezoekers. De artiestenpagina van de 3JS is de eerste in een reeks.”

www.Startpagina.nl

www.sanomamedia.nl 

Weergaven: 58

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden