Nederlands MediaNetwerk

Sanoma media: vtwonen opent unieke lifestylewinkel in Amsterdam

Woontijdschrift vtwonen opent haar eerste lifestylewinkel in Amsterdam. Vandaag gaan de deuren open van een tijdelijke vtwonen winkel vol leuke, mooie en bijzondere (woon)producten.

De Pop Up Shop aan de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam wordt door promotieteams vanaf 26 april in de directe omgeving volop onder de aandacht gebracht. Naast querrilla-acties worden ook speciale kaarten selectief uitgedeeld waarmee in de Pop Up Shop producten met korting kunnen worden gekocht. Naast het tijdschrift, de boeken en de vernieuwde website werkt vtwonen intensief samen met een groot aantal licentiepartners om de vtwonen huiscollectie verder uit te breiden. Met de vtwonen lifestylewinkel wordt het merk nóg verder uitgebouwd.

De vtwonen pop-up shop is geopend van 27 april tot en met zondag 8 mei 2011. Locatie: Haarlemmerdijk 41, Amsterdam. Dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en zondag van 11.00-17.00 uur. Let op: op Koninginnedag is de winkel gesloten, maar is er een speciale Koninginnedagkraam.

De vtwonen pop-up shop wordt tegelijk geopend met de succesvolle lancering van de tweede vtwonen Magalogue die gratis bij het meinummer van vtwonen zit. Die Magaloque is een magazine en catalogus in één met de vtwonen huiscollectie en stylingideeën. Rond al deze activiteiten is er ook een tv-campagne en een landelijke abricampagne - plús een Spectacular abri op het Leidseplein en bij de Bijenkorf in Amsterdam - waarmee het merk vtwonen groot onder de aandacht wordt gebracht.

vtwonen heeft naast het tijdschrift, de boeken en de vernieuwde website een groot aantal licentiepartners. Daarmee wordt intensief samengewerkt voor de vtwonen huiscollectie. Met de vtwonen lifestylewinkel wordt het merk nog verder uitgebouwd.

https://www.youtube.com/watch?v=O3iHMQ1IhxQ&3

www.sanomamedia.nl

Weergaven: 51

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden