Nederlands MediaNetwerk

Sanoma: Nog drie kanshebbers voor de Marie Claire Starters Award 2010

Wordt het een online avond- en trouwjurk designshop, een guerilla lifestyle store of toch een webshop voor nieuwe buitenlandse beautyproducten? Vier vrouwelijke ondernemers strijden 15 oktober met hun concepten om de Marie Claire Starters Award 2010.

De Marie Claire Starters Award wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt met als doel het ondernemerschap onder vrouwen te stimuleren. Uit alle inzendingen koos een deskundige jury 3 genomineerden en zij presenteerden hun ideeën in het oktobernummer van Marie Claire. De uiteindelijke winnares wordt bepaald door de lezeressen van Marie Claire door te stemmen op hun favoriet.
De presentatie aanstaande vrijdag is in handen van Olcay Gülsen, zelf succesvol onderneemster en eigenaresse van kledingmerk SuperTrash.

Wilt u aanwezig zijn bij deze middag? U kunt zich dan aanmelden via pers@sanoma-uitgevers.nl (Locatie: Mercedes-Benz Nederland B.V., Van Deventerlaan 50 te Utrecht, 15 oktober van 15:00 – 17:30 uur.)

www.Marieclaire.nl/startersaward
www.sanoma-uitgevers.nl

Weergaven: 40

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden