Nederlands MediaNetwerk

In Ik Heb Er Schoon Genoeg Van! helpt SBS 6 radeloze Nederlanders in hun strijd tegen het zwerfafval in de buurt. Gescheurde, stinkende vuilniszakken bij de vuilcontainer voor de deur of vieze luiers, peuken en lege flessen op de stoep; de situaties in het programma zijn schrijnend en de overlast voor de gedupeerden is groot.

André van der Toorn,Tooske Ragas en Rob Geus doen er alles aan om de problemen van de betrokkenen op te lossen en Nederland een stukje schoner te maken. Na de succestitels Red Mijn Vakantie! en Das Je Goed Recht! is Ik Heb Er Schoon Genoeg Van! het nieuwe consumentenprogramma dat vanaf 27 februari op de zondagavond bij SBS 6 te zien is.

Nederland is een van de schoonste landen ter wereld, maar toch zijn er plekken die zo vervuild zijn dat het het woonplezier van de buurtbewoners bederft. Als een oplossing verder weg lijkt dan ooit, komt het presentatietrio van Ik Heb Er Schoon Genoeg Van! in actie.

Tooske Ragas gaat in het consumentenprogramma in gesprek met de gedupeerden. Wat is het probleem en waarom lukt het niet om tot een oplossing te komen? Hygiëne-expert Rob Geus stelt vervolgens vast hoe vervuild de locatie is en André van der Toorn gaat op pad om voor eens en altijd tot een oplossing te komen. Hij gebruikt onder andere verborgen camera’s om voldoende bewijsmateriaal te verzamelen en confronteert de daders met hun gedrag.

Niet alleen moet de buurt schoon worden, het moet vooral schoon blijven. Daarom worden de briefschrijvers een maand later weer bezocht om te kijken of de keiharde confrontatie geholpen heeft en welke maatregelen er getroffen zijn door alle betrokkenen.

Kijkers die ook veel overlast ondervinden van afval en hulp kunnen gebruiken bij het oplossen van de zaak, kunnen zich opgeven via www.sbs6.nl/schoongenoeg.

www.sbs6.nl  

Weergaven: 55

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden