Nederlands MediaNetwerk

Eind januari keert SBS 6 terug met een nieuwe reeks van Sterren Dansen op het IJs. Vol trots presenteert de zender de 12 topkandidaten die het deze editie op de schaats tegen elkaar op gaan nemen: Michael Boogerd, Remy Bonjasky, Danny de Munk, Sieneke, Beau van Erven Dorens, Kim Feenstra, Inge de Bruijn, Ralf Mackenbach, Vivian Reijs, Tim Douwsma, Monique en Jenny Smit. Hein Vergeer neemt plaats in de jury en Nance & Gerard presenteren de gezellige familieshow vanaf vrijdag 28 januari om 20.30 uur bij SBS 6.

Sterren Dansen op het IJs is een bijzonder programma dat laat zien hoe moeilijk kunstrijden op schaats werkelijk is. Zes mannelijke en zes vrouwelijke bekende Nederlanders binden dit keer de ijzers onder. Elke BN’er wordt gekoppeld aan een professionele ijsdanser van Holiday on Ice die hem of haar persoonlijk traint en begeleidt. Aan het eind van elke aflevering valt er een koppel af op basis van het oordeel van de jury en stemmen van de kijkers thuis.

De bekende Nederlanders die hebben toegezegd om mee te doen aan Sterren Dansen op het IJs vormen een gevarieerd gezelschap; van modellen, tot zangers en topsporters. De meesten van hen zijn al begonnen met trainen en zijn bloedfanatiek. Ze zetten alles op alles om de strijd op het ijs met elkaar aan te gaan.

Hein Vergeer, oud-winnaar van Sterren Dansen op het IJs, neemt dit seizoen plaats in de jury. Met wie hij deze zware taak gaat vervullen, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Sterren Dansen op het IJs wordt geproduceerd door Eyeworks in nauwe samenwerking met Holiday on Ice.

www.sbs.nl

Weergaven: 328

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden