Nederlands MediaNetwerk

SBS6: 25 procent marktaandeel voor Marc-Marie Huijbregts en Beau van Erven Dorens

Afgelopen zaterdag ging de veelbesproken zaterdagavondshow met Marc-Marie Huijbregts en Beau van Erven Dorens uitstekend van start. Ondanks het zomerse weer zagen bijna een miljoen kijkers hoe het nieuwe presentatieduo de meest uiteenlopende dromen van mensen uit het publiek liet uitkomen. Dit leverde een uitzonderlijk hoog marktaandeel op van 24,9% in de voor SBS 6 belangrijke doelgroep 20-49 jaar. De start van de vierde editie van Het Beste Idee van Nederland werd eveneens goed bekeken. Hiermee was SBS 6 marktleider over de hele avond met 18.1%.

Vanwege het zomerse weer keken er gisteren beduidend minder mensen televisie dan normaal op een zaterdagavond (26% ipv 38,7%). Toch wist De zaterdagavondshow met Marc-Marie & Beau een geweldig marktaandeel van 24,9% (20-49 jaar) prime time te behalen. Het Stedenspel op Nederland 1 en Tineke Schouten Posi-Tien op RTL 4, die beiden tegenover de zaterdagavondshow stonden geprogrammeerd, scoorden marktaandelen van 10% en 13,8% in diezelfde doelgroep.

Niet alleen de zaterdagavondshow waarin dromen werkelijkheid worden, kende een mooie start. Ook het vierde seizoen van Het Beste Idee van Nederland met Tooske Ragas en Henkjan Smits, waarin uitvinders een goed idee presenteren, werd op het hoogtepunt door 927.000 Nederlanders gevolgd.

www.sbs6.nl

Weergaven: 53

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden