Nederlands MediaNetwerk

Sharewire eerste Mobile Solution Partner PayPal in Nederland

PayPal en Sharewire zijn een samenwerking aangegaan om de betaalmethode van PayPal te integreren in de mobiele applicaties die Sharewire ontwikkelt. Sharewire wordt hiermee, als eerste in Nederland, Mobile Solution Partner van PayPal.

Met het openstellen van zijn betalingsplatform heeft PayPal het mogelijk gemaakt voor derden mobiele applicaties te voorzien van een ingebouwde afrekenmodule. Sharewire integreert als Mobile Solution Partner PayPal als betaalmethode in zijn m-commerce applicaties. Door de bundeling van krachten wordt een innovatieve oplossing geboden om niet alleen digitale objecten, zoals game-onderdelen of webdiensten te kopen, maar ook fysieke goederen zijn af te rekenen. Hierbij staan toegankelijkheid en gemak voor de mobiele gebruiker voorop.

"Met de groei van het mobiele platform worden mobiele applicaties steeds geavanceerder en in toenemende mate bedrijfskritisch”, aldus Ivo Wentholt, Managing Director bij Sharewire. "Het gaat verder dan simpelweg verstrekken van informatie of entertainment. Sharewire gelooft sterk in de ontwikkeling van mobiel als oriëntatie- en verkoopkanaal en wil hier een voortrekkersrol vervullen. De samenwerking met PayPal past bij deze ambitie. Onze mobiele internet oplossingen richten zich op het creëren van een rijke 'mobiele ervaring' en het realiseren van een hoge conversie. Het bieden van laagdrempelige betaalmethodieken draagt hieraan bij."

“Met het groeiende gebruik van het mobiele internet ontstaat bij gebruikers en webwinkeliers in toenemende mate de wens om ook mobiel goederen en diensten te (ver)kopen”, zegt Dennis van Allermeersch, Managing Director van PayPal Benelux. “Met PayPal X hebben we het makkelijk gemaakt voor partijen als Sharewire om eenvoudig betalingsmogelijkheden toe te voegen aan iPhone- en Android-applicaties. Door de samenwerking met een innovatiepartner als Sharewire lopen we voorop in de ontwikkeling van m-commerce oplossingen in Nederland, en daar profiteert de gebruiker en de klant van.”

www.PayPal.nl
www.sharewire.net

Weergaven: 42

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden