Nederlands MediaNetwerk

Met trots presenteert Freestyle Events dit jaar upcoming artiest Ruben Hein tijdens de 8e editie van het MarCom-evenement de Sky Radio Run. Jaarlijks verzamelen op de eerste vrijdag in september ruim 1.250 lopers en bijna 1.500 supporters zich op de Bosbaan in Amsterdam. Dit jaar is het voor het eerst dat er een artiest aan de programmering is toegevoegd.

Ben Gosman van Freestyle Events: “Hardlopen en muziek gaan natuurlijk hand in hand en wat is er nu mooier dan een artiest die komt optreden op dit fantastische evenement. De Sky Radio Run is een bekend fenomeen binnen de MarCom-branche en deze 8e editie is nu extra bijzonder met het optreden van Ruben Hein en zijn band. Ik kijk uit naar een succesvol evenement met geweldig loopweer en goede muziek.”

Ruben Hein (1982) was al bekend als pianist bij uiteenlopende artiesten waaronder Pete Philly & Perquisite, Hans Teeuwen, Renske Taminiau en Benjamin Herman. Inmiddels is de eerste radiosingle Elephants volop op de radio te horen. In november zal het eerste album Loose Fit (Blue Note) uitkomen.

Inschrijven voor de Sky Radio Run kan tot en met 2 september. Deelname aan de run kost € 49,- (ex. BTW) + € 5 administratiekosten. Inmiddels hebben al ruim 1.100 lopers zich de afgelopen weken opgegeven. Ter voorbereiding op de run is er de afgelopen weken, op iedere dinsdagavond een training verzorgd ter voorbereiding op de Sky Radio Run. Op 31 augustus vindt de laatste training plaats. Voor meer informatie over de trainingen, inschrijven en het programma van vrijdag 3 september kijk op Skyradiorun.nl

De Sky Radio Run wordt mede mogelijk gemaakt door trouwe sponsors zoals hoofd- en naamgevend sponsor Sky Radio. Sky Radio is niet alleen hoofdsponsor, maar ook actief betrokken bij de organisatie.

Daarnaast is ook de steun van de hoofdsponsoren SP!TS, Adformatie, Beyen Meyer, Eileen en de suppliers zijn ook onmisbaar.

www.rubenhein.nl
www.skyradiorun.nl

Weergaven: 73

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden