Nederlands MediaNetwerk

Mobiel bankieren voor klanten van SNS Bank is vernieuwd. Klanten van SNS Bank kunnen nu beter mobiel gebruik maken van de belangrijkste onderdelen van Mijn SNS, zoals internetbankieren bij SNS Bank heet. SNS Bank kiest bewust voor mobiel bankieren via een mobiele website, om op een eenvoudige manier toegankelijk te zijn voor al haar klanten. De vorige versie van mobiel bankieren dateert uit 2002. SNS Bank was een van de eerste banken die deze mogelijkheid voor klanten introduceerde.

Met het vernieuwde SNS Mobiel Bankieren kunnen klanten van SNS Bank op ieder moment hun saldoinformatie opvragen, bij- en afschrijvingen bijhouden, en overschrijven tussen eigen rekeningen en naar rekeningen van derden. Daarnaast is het ook mogelijk alerts in te stellen voor e-mail of sms, zodat klanten een bericht ontvangen zodra hun saldo een bovengrens of ondergrens passeert.

SNS Bank kiest er bewust voor om geen iPhone of Google Android applicatie te ontwikkelen. “Voor SNS Bank gaat het er niet om dat we per se een iPhone of Android app hebben. Ons gaat het er om dat we mobiel bankieren zo toegankelijk mogelijk maken voor onze klanten.”, aldus Arie Koornneef, directeur marketing van SNS Bank, “De keuze voor een of meerdere specifieke apps betekent uiteindelijk dat je toch een drempel voor een deel van je – potentiële – klanten opwerpt. Daarnaast zien wij op dit moment onvoldoende extra mogelijkheden en dus onvoldoende toegevoegde waarde van een app ten opzichte van het verbeterde SNS Mobiel Bankieren dat we vanaf nu beschikbaar hebben.”

SNS Bank is van plan om verder te gaan met de ontwikkeling van duidelijke en eenvoudige online en mobiele toepassingen om haar klanten in de toekomst nog beter toegang te geven tot haar producten en diensten. Eerder dit jaar lanceerde de bank al de SNS Bank Layar, waarmee klanten eenvoudig de route kunnen vinden naar de dichtstbijzijnde SNS Winkel of geldautomaat. Nieuwe toepassingen zullen in lijn met MijnSNS verder worden ontwikkeld.

www.youtube.com/watch?v=e1pxzV3Qj-M
www.snsbank.nl

Weergaven: 90

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden