Nederlands MediaNetwerk

Sport in de breedste zin van het woord; daar gaat het bij Sporteditie.nl om. Van actueel sportnieuws tot columns en van games tot mooie fotoreportages en video’s. Serieuze onderwerpen, maar ook grappige en opvallende zaken zullen de revue passeren. Van voetbal tot tennis en van golf tot autosport. Sporteditie.nl is bedoeld voor iedereen die van sport houdt, over sport wil lezen of schrijven, en voor iedereen die pauze heeft zich verveelt op zijn of haar werk.

Het gebrek aan een laagdrempelige website die zowel actueel sportnieuws brengt als alledaagse sportgerelateerde content was een reden om Sporteditie.nl te lanceren. “Mensen missen het toegankelijke karakter op sommige grote nieuwssites die veel te zakelijk zijn. Men mist ook de interactie met de bezoekers onderling”, aldus medeoprichter Arjan Brinkman.

Naast de gebruikelijke manier van het plaatsen van reacties kan ook iedere bezoeker zijn of haar stem uitbrengen op de diverse items, ze delen en doorsturen via Facebook, Twitter, Hyves en Google. De betrokkenheid van iedere bezoeker is voor Sporteditie.nl van groot belang.

Iedereen kan meedoen. Daar gaat het óók om bij Sporteditie.nl. Schrijf je graag over sport, heb je een leuk filmpje, grappige foto of belangrijk nieuws te melden? De deur van de redactie staat altijd open.

www.sporteditie.nl

Weergaven: 54

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden