Nederlands MediaNetwerk

Sp!ts gaat deze zomer niet met vakantie. Want ook het nieuws gaat gewoon door. Onze lezers mogen de komende zomermaanden een aantal nieuwe zomerrubrieken verwachten zoals Het zomerhumeur van…, een nieuwe spraakmakende interviewserie met Kamerleden. Ook besteedt de redactie de komende maanden extra aandacht aan de plekken waar je deze zomer zeker wel en zeker ook niet moet zijn. 

Maar ook de vakantiegangers hoeven Sp!ts niet te missen. Het vernieuwde Spitsnieuws.nl draait, weer of geen weer, op volle kracht door. De komende weken met een speciale Tour de France-rubriek. Ben je niet in Nederland, check het laatste nieuws van Sp!ts dan online.

Cees Polman, uitgever van Sp!ts, vindt het niet meer dan vanzelfsprekend dat Sp!ts gedurende de hele zomer, vijf dagen per week, uitkomt. “Onze lezers zijn gehecht aan Sp!ts en dus bieden wij hen dan ook elke werkdag onze krant aan, zomervakantie of niet.” Ook uit de NOM cijfers van 2010-I/2010-II blijkt dat het bereik van Sp!ts in juli nagenoeg gelijk is aan dat tijdens de rest van het jaar.

Sp!ts wordt uitgegeven door BasisMedia en biedt 24 uur per dag het belangrijkste nieuws op het gebied van actualiteit, sport en entertainment. Sp!ts richt zich primair op reizigers in het openbaar vervoer die 's ochtends van huis naar werk of studie reizen. Sp!ts bereikt met haar krant dagelijks 1,6 miljoen lezers. BasisMedia is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

www.spitsnieuws.nl
www.Spitsnieuws.nl

Weergaven: 39

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden