Nederlands MediaNetwerk

Op 14 juni is Stephan Reesink in dienst getreden bij Buongiorno Digital als Marketing Director. Hij volgt hiermee Jigal Schrijver op die na bijna 9 jaar vertrekt. Reesink was de afgelopen drie jaar Product Manager Mobile bij Webads. Met de komst van Reesink is het volledige management van Buongiorno Digital Nederland vernieuwd. Reesink zal samen met Taaf von Brucken Fock, sinds december 2009 Managing Director, verantwoordelijk zijn voor de verder ontwikkeling van het bedrijf. Sinds de overname van HotSMS door Buongiorno in 2007 zijn er verschillende nieuwe producten en diensten geïntroduceerd. Daarmee is B!Digital op een breder vlak actief geworden dan alleen Mobile Marketing & Advertising.

“Met Stephan aan boord kunnen we verder bouwen aan onze positie in de Nederlandse markt als full service digital agency. We zullen het komende jaar een aantal grote projecten uitrollen die al succesvol zijn in andere Buongiorno landen. Stephan had op geen beter moment kunnen instappen”, aldus Von Brucken Fock over de komst van Reesink.

Sinds begin april is Reesink voorzitter van de Mobile Taskforce van het IAB. Hij zegt daarover: “Ook de Mobile Taskforce gaat na drie jaar een nieuwe fase in. Met Buongiorno achter me ga ik me de komende maanden hard maken voor het verder ontwikkelen van de hele branche.”

Schrijver verlaat Buongiorno Digital om een nieuwe weg in te slaan. Hij start in september samen met zijn broer een agentschap voor uitvoerende artiesten. “Ik breng mijn ervaring op het gebied van marketing en media naar een industrie die wat dat betreft nog wat achter loopt. Ik heb een mooie tijd gehad in de wereld van mobile en interactieve media, met als hoogtepunt de verkoop aan Buongiorno. Nu is het tijd voor een nieuw avontuur.”

www.buongiornodigital.com

Weergaven: 176

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden