Nederlands MediaNetwerk

Ster & Carrière! Dat is de naam van een nieuw reclameblok dat Ster, in samenwerking met Cultuur Enzovoort, introduceert. Ster & Carrière is een vervolg op de al bestaande, populaire Ster-reclameblokken: Ster & Cultuur , Ster & Film en Ster & Cultuur Junior .

Het nieuwe reclameblok biedt iedere onderneming die zich richt op het leveren van opleidingen, cursussen en speciale trainingen nu ook de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden te adverteren bij Ster op de zenders Nederland 1, 2 en 3 met korte en kernachtige tv-commercials met een lengte van 7, 10 of 15 seconden.

Het unieke karakter van Ster & Carrière is de combinatie van uitzendmomenten in hoofdzakelijk prime-time rond populaire programma’s bij de Publieke Omroep, een kernachtige boodschap, gekoppeld aan een all-inclusive tarief (inclusief productiekosten van de tv commercials). Deze combinatie stelt opleidingsinstituten in de gelegenheid om op een gemakkelijke wijze van het medium tv gebruik te gaan maken om op die manier aandacht te genereren voor hun aanbod.

Volgens Cultuur Enzovoort voldoet Ster & Carrière aan een duidelijk behoefte: “Er zijn honderden opleidingsinstituten die blijkbaar van mening zijn dat het medium tv niet voor hen bestemd dan wel haalbaar is. Cultuur Enzovoort wil met Ster & Carrière deze ondernemingen graag het tegendeel bewijzen. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het maken van een korte en kostenefficiënte commercial, die de boodschap duidelijk weet over te brengen. In combinatie met onze aantrekkelijke tarieven wordt een tv-campagne ook voor deze bedrijven een haalbare zaak”, Cultuur Enzovoort.

www.cultuurenzovoort.nl

Weergaven: 51

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden