Nederlands MediaNetwerk

G+J Uitgevers heeft Thomas Hendriks (48) benoemd tot hoofdredacteur van het succesvolle maandblad Quest. Na het onverwachte overlijden van Karlijn van Overbeek op 22 juli werden de hoofdredactionele werkzaamheden ad interim gevoerd door redactiechef Natascha Mijnhart. Thomas Hendriks is niet alleen een gerenommeerd hoofdredacteur maar heeft ook een zeer brede media ervaring, waarmee G+J de ambities met het merk Quest wil uitbreiden en versterken.

Thomas Hendriks: "Het is een eer om voor deze functie te worden gevraagd. Quest is een van de meest succesvolle tijdschriften van Nederland en ik verheug me op de kans om het merk Quest samen met het team nog verder uit te bouwen."

Eric Blok , uitgever van Quest: "Met Thomas hebben wij een waardige opvolger voor Karlijn van Overbeek aan boord. Mijn dank gaat uit naar het hele team, en Natascha Mijnhart in het bijzonder voor de kracht en drive die er in deze moeilijke periode is getoond. Maar nu gaan we met volle kracht verder. Ik ben er van overtuigd dat Thomas samen met het ijzersterke Quest redactieteam het succes van Quest zal voortzetten."

Quest heeft een maandelijkse verspreide oplage van 193.265 exemplaren. Het tijdschrift won in de afgelopen jaren diverse onderscheidingen, waaronder de Mercurs van Lancering van het Jaar (2004) en Tijdschrift van het Jaar (2009). Naast Quest is G+J uitgever van o.a. de tijdschriften GLAMOUR, National Geographic, JAN en NG Traveler.

www.quest.nl
www.genj.nl

Weergaven: 101

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden