Nederlands MediaNetwerk

Tijdschrift Flow maakt voor TNT Post Decemberzegels en Thuisagenda


 

Flow, het tijdschrift vol nuchtere en praktische oplossingen voor vrouwen tussen 30 en 50 jaar, gaat voor TNT Post dit jaar de Decemberzegels en de Thuisagenda ontwerpen. Een eervolle ontwerpklus.

Flow werd twee jaar geleden opgericht omdat de makers voelden dat het tijd was voor wat anders op de bladenmarkt. Flow spoort lezers aan op een andere manier naar hun overvolle leven te kijken. Het blad gaat heel creatief om met papier en bleek een schot in de roos: inmiddels worden ruim 70.000 exemplaren per editie verkocht, en zowel het Flow Vakantieboek als de Flow Agenda waren bestsellers.

Brieven schrijven, kaartjes sturen, met de hand schrijven - het zijn onderwerpen die in Flow regelmatig terugkomen. Deels uit nostalgische overwegingen (hoe mooi is het om een stapeltje echte brieven te bewaren), deels omdat het heel mindful is om een kaartje te schrijven en naar een brievenbus te lopen. Een samenwerking tussen TNT Post en Flow kon dan ook niet uitblijven. “Onze doelgroep komt sterk overeen met die van Flow: vrouwen tussen de 30 en 55 jaar die druk zijn met werk, kinderen en hun sociale leven,” aldus Nadine van der Klugt, projectleider Kerstcampagne bij Retail Consumentenmarkt van TNT Post.

Naast de TNT Post Thuisagenda (een premium die de consument ontvangt bij aankoop van twee vellen Decemberzegels) ontwikkelt het Flow-team dit jaar ook weer een eigen jaaragenda. Deze zal, net als vorig jaar, bomvol verrassingen van papier zitten en vanaf november verkrijgbaar zijn bij de bekende agenda-verkooppunten.

www.flowmagazine.nl

www.sanoma-uitgevers.nl

Weergaven: 144

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden