Nederlands MediaNetwerk

TNT Post introduceert online verzendservice op Marktplaats

Vandaag lanceert TNT Post op Marktplaats de TNT Post Online Verzendservice. Gebruikers van Marktplaats kunnen hiermee onder meer hun verkochte goederen zelf thuis gemakkelijk verzendklaar maken. Marktplaats.nl is het eerste platform waar deze nieuwe service van TNT Post wordt geïntegreerd. Gebruikers die Marktplaats als (professioneel) verkoopkanaal inzetten, kunnen door de online verzendservice onder meer:

· Verzendkosten berekenen met de online rekenmodule en direct aan de advertentie op Marktplaats toevoegen. Hierdoor straalt de verkoper vertrouwen uit naar (potentiële) kopers.

· Labels met frankeeraanduiding vanuit huis of op kantoor zelf printen via Mijn Marktplaats. Hierdoor kunnen verkochte producten snel en eenvoudig verzendklaar worden gemaakt.

· De zending bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeven, zonder hiervoor in de rij te staan. Ook kan – tegen een kleine vergoeding – de zending thuis of op kantoor worden opgehaald.

· De verzendingen eenvoudig beheren via Mijn Marktplaats op het tabblad Mijn Zendingen.

De verzendstatus van alle zendingen is in één oogopslag zichtbaar.

Marktplaats kijkt continu naar mogelijkheden om de handel tussen zowel consumenten onderling als tussen consumenten en bedrijven op de site nog beter te faciliteren. De samenwerking met TNT Post is hier een voorbeeld van. Hierdoor wordt het handelen op Marktplaats nog transparanter en makkelijker.

De nieuwe service sluit goed aan op de wens van TNT Post om klanten optimaal gemak te bieden én altijd bereikbaar te zijn. De verzending van goederen verloopt via de brievenbus, het dichtstbijzijnde postkantoor en kan in veel gevallen ook thuis worden opgehaald. Hiermee is het een aanvulling op de dienstverlening die al wordt geboden via de postkantoren van TNT Post.

TNT Post Online Verzendservice

Weergaven: 155

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden