Nederlands MediaNetwerk

Het VOD-platform van SBS, Veamer, bestaat twee jaar en is in die periode uitgegroeid tot de grootste VOD-aanbieder op internet van Nederland. Inmiddels staan er 4500 titels in het bestand en dit groeit nog steeds door. Ook met de omzet gaat het goed, in het tweede jaar is deze met 75% gegroeid ten opzichte van het eerste jaar. Jeroen Verbeek, directeur Interactieve Media van SBS: “De ambitie is om Veamer nog dit jaar via connected tv beschikbaar te maken op televisie”.

In de afgelopen twee jaar zijn onder meer de Harry Potter-films erg populair gebleken bij Veamer. Goed nieuws voor de liefhebbers is dat in november ook het laatste deel uit deze reeks beschikbaar komt. Nederlandse films als Er komt een vrouw bij de Dokter, Loft, De Eetclub, De Gelukkige Huisvrouw en New Kids: Turbo doen het ook erg goed. Vanaf morgen komt daar Alle Tijd bij; een dramatische comedy met Paul de Leeuw en Karina Smulders.

Net5-series scoren heel goed bij Veamer. Het nieuwe seizoen van Rizzoli & Isles is van start gegaan op Net5, ook op het VOD-platform is deze erg populair. Andere toppers zijn Fringe en Gossip Girl. Binnenkort is ook de nieuwe romantische misdaadserie van Net5 Hart tegen Hard te zien op Veamer, een dag na uitzending staat de aflevering al bij Veamer.

Veamer heeft de ambitie om op elk scherm beschikbaar te zijn waar de kijker een film of serie wil bekijken. Het is de bedoeling Veamer nog dit jaar geschikt te maken voor connected tv en zo de stap naar het televisiescherm te maken.

www.veamer.nl
www.sbs.nl

Weergaven: 119

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden